Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη: Πορεία αντιεξουσιαστών για τις συλλήψεις στη διαμαρτυρία για το Πέραμα

Στις 21.00 το βράδυ, ξεκίνησε πορεία με κατεύθυνση προς Δυτικά. Σύμφωνα με το GRTIMES, όταν η πορεία έφτασε στην πλατεία Καμάρας, η Αστυνομία δημιούργησε φραγμό με κλούβες στο ύψος του συντριβανίου, ώστε να αποτραπεί η πρόσβαση προς τα πανεπιστήμια.

Να σημειωθεί ότι οι συλληφθέντες οδηγούνται αύριο Δευτέρα στο αυτόφωρο, για να δικαστούν με τις κατηγορίες για απείθεια και διατάραξη κοινής Ειρήνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι συγκεντρωμένοι όπως αναφέρεται και σε σχετικό κάλεσμα κάνουν λόγο για κρατική δολοφονία που δεν θα μείνει αναπάντητη, ενώ στο πλαίσιο της κινητοποίησης ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης .

Αντίστοιχες κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται την ίδια ώρα και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Να σημειωθεί ότι οι συλληφθέντες οδηγούνται αύριο στο αυτόφωρο για να δικαστούν με τις κατηγορίες για απείθεια και διατάραξη κοινής Ειρήνης.

https://youtu.be/sH8KMlxGL3s

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...