Κοινωνία

Αχαΐα: «Έφαγε» πρόστιμο για μάσκα και έπραξε το απίστευτο

Δεν έχει προηγούμενο η αντίδραση ενός αρτοποιού στην Αχαΐα στον οποίο «κόπηκε» πρόστιμο επειδή δεν επειδή φόραγε μάσκα για τον κορονοϊό στην εργασία του. 

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος φούρναρης στην Αχαΐα άπλωσε πάνω από την κοπριά ζύμη, στην οποία πρόσθεσε νομίσματα και επίσης έγραψε δεκάδες μηνύματα για την πανδημία και τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα και τα άλευρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thebest.gr, ο φούρνος παραμένει τις τελευταίες ημέρες κλειστός και στο εσωτερικό περαστικοί και κάτοικοι, έβλεπαν το θέαμα που ο ίδιος ο επιχειρηματίας επέλεξε για να εκφράσει την έντονη δυσφορία του.

 

 

 

 

Ωστόσο, νωρίτερα την Κυριακή (24.10.2021), στη βιτρίνα του αρτοποιείου, φιγουράρει ένα μεγάλο χαρτόνι, που κρύβει το ανάστατο εσωτερικό του καταστήματος.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...