Κοινωνία

«Αυτοψία»: Η παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Με ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό στις φυλακές Τρίπολης επέστρεψε στις οθόνες μας η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία».

Οι υπόδικοι και οι κατάδικοι για σεξουαλικά εγκληματα μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής για τα αδικήματά τους, την ποινή τους, τον τρόπο ζωής στην φυλακή, αλλά και για την πολυσυζητημένη παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη, που οργανώθηκε μέσα στις φυλακές Τρίπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ανέφεραν, η οργάνωση μίας θεατρικής παράστασης ήταν ένα ευχάριστο ξάφνιασμα για όλους, είτε φυλακισμένους είτε εργαζόμενους.

«Στην αρχή, υπήρχε το πρώτο ξάφνιασμα, ήταν πολύ μεγάλη η ανταπόκριση. Προκλήθηκε ένας μικρός συνωστισμός. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που κάτι αρχίζει να γίνεται σε αυτό το κατάστημα. Κάτι που δεν έιχαμε στο παρελθόν. Αυτό εκτονώνει τον κρατούμενο. Ένας άνθρωπος όταν έρχεται απ' έξω, θέλει να δώσει κάπου την ενέργειά του, μην ξεχνάμε ότι είναι άνθρωποι που έξω έχουν οικογένειες, δουλειές κλπ., εδώ μέσα είναι νεκρός ο χρόνος, πρέπει να βρεθούν κάποιες δραστηριότητες για εκείνους», δήλωσε ο Διευθυντής των φυλακών.

Δείτε εδώ το επεισόδιο

https://www.youtube.com/watch?v=2kVHfaWmlPY

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...