Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ατρόμητοι δημοτικοί αστυνομικοί έπιασαν μετά από καταδίωξη ληστή

Στην επιχείρηση σύλληψης ενός ληστή συνέδραμαν σήμερα δύο δημοτικοί αστυνομικοί του δήμου Θεσσαλονίκης. Γύρω στις 6 το απόγευμα ήταν σε εξέλιξη καταδίωξη ενός άνδρα από αστυνομικούς της ομάδας Ζήτα, στη συμβολή των οδών Φιλίππου με Μακεδονικής Αμύνης.
    Οι δύο δημοτικοί αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την επιχείρηση της ΕΛΑΣ, έτρεξαν και κατάφεραν να συλλάβουν τον άνδρα και να τον παραδώσουν στις Αρχές.
    Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης, αρμόδιος για τη Δημοτική Αστυνομία, Δημήτρης Δαγκλής, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στους δύο δημοτικούς αστυνομικούς γι αυτή τους την ενέργεια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται