Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κορονοϊός: Μεγαλώνει η "λίστα" των θυμάτων-Νεκροί δύο ανεμβολίαστοι 40 και 46 ετών

Πριν λίγες ώρες «έφυγε» από τη ζωή ένας πατέρας μόλις 46 ετών στην Ξάνθη.

Όπως αποκάλυψαν οι συγγενείς του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο άνδρας δεν είχε κάνει το εμβόλιο, παρά τις επίμονες εκκλήσεις τους.

Μετά από μια σκληρή μάχη περίπου δύο εβδομάδων, ο Νεκτάριος που δεν είχε υποκείμενα νοσήματα νικήθηκε από τον φονικό ιό. Όπως ανέφεραν συγγενείς του, φοβόταν να κάνει το εμβόλιο και θεωρούσε πως με πίστη στο Θεό όλα θα πάνε καλά. Όμως δεν άντεξε και τελικά κατέληξε, αφήνοντας πίσω του δυο παιδάκια και μια γυναίκα που λάτρευε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν το πήρε στα σοβαρά. Δε φοβόταν και έμεινε στο σπίτι 2 – 3 μέρες και μετά πήγε στο νοσοκομείο και έκτοτε δεν τον ξαναείδαμε. Έχω χάσει τον ξάδερφό μου τόσο άδικα, ποιος θα αναλάβει αυτά τα δυο παιδάκια» ανέφερε χαρακτηριστικά συγγενής του.

Σήμερα οι άνθρωποί του τού είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Συγκλονίζει η ανάρτηση του δημοσιογράφου, Άρη Δημοκίδη, αναφορικά με τον θάνατο κοντινού του προσώπου, ο οποίος αρνούνταν να εμβολιαστεί, κρίνοντας οτι λόγω ηλικίας (40 ετών) δεν ήταν απαραίτητο να το κάνει εξαιρώντας τον εαυτό του απο τις ομάδες υψηλού κινδύνου.

«Μόλις πέθανε αγαπητό μέλος της οικογένειάς μου, 40 ετών, γονιός 5 παιδιών που πάλευε διασωληνωμένο για βδομάδες», αναφέρει στην ανάρτηση του στο Twitter ο δημοσιογράφος και συνεχίζει λέγοντας πως «δεν εμβολιάστηκε θεωρώντας πως ως σχετικά νέο δεν είχε ανάγκη». «Όλοι έχουμε, όχι μόνο για τους εαυτούς μας, αλλά και γι' αυτούς που μας αγαπούν και τώρα μένουν πίσω», καταλήγει ο δημοσιογράφος.

https://twitter.com/ArisDimokidis/status/1450083232637198336?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1450083232637198336%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fgreece%2Farticle%2F1173022%2Fanemvoliastos-40hronos-kai-pateras-pede-paidion-katelixe-apo-koronoio%2F

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ