Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Γιώργος Μακρής: Όταν είσαι παιδεραστής η βιαστής πρέπει να ''εκτελείσαι''

Ο ηθοποιός εκφράζει την άποψή του για τις άσχημες συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο

Σκληρές τοποθετήσεις έκανε ο Γιώργος Μακρής, αναφερόμενος στις καταγγελίες για παρενόχληση στο χώρο του θεάματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


«Με όλα αυτά τα γεγονότα στο θέατρο, τα οποία άκουσα από τους δημοσιογράφους. Θα μου πεις "Δεν γνώριζες τίποτα;". Το τι κάνει ο καθένας στο υπνοδωμάτιό του δεν το γνώριζα. Αν γνώριζα ότι κάποιοι από τον χώρο μου βίαζαν, δεν θα έμενα άπραγος, θα τους έσερνα με το αυτοκίνητό μου μέσα στην Αθήνα. Όταν κάποιος κλέψει γιατί πεινάει, μπορείς να του το συγχωρέσεις μετά από καιρό. Όταν, όμως, είσαι παιδεραστής ή βιαστής, πρέπει να εκτελείσαι, δεν το αφήνεις. Αν όντως αποδειχτεί ότι κάποιος είναι», τόνισε, μιλώντας σήμερα στο «Πρωινό». 

Δείτε το σχετικό απόσπασπα από την εκπομπή του ΑΝΤ1:
 

https://youtu.be/BNUEKmmDZmo

Στην συνέχεια τοποθετήθηκε για τη θεατρική παράσταση που πραγματοποίησε ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές Τριπόλεως. «Έχει βάλει η δικαιοσύνη κάποιους πίσω από τα κάγκελα. Από ό,τι έμαθα επιχορηγήθηκε με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου η παράσταση. Τα λεφτά δικά μου δεν είναι; Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να δίνεις τα λεφτά εκεί; Να ρωτήσω και το πιο απλό, αν στη θέση του/της ηθοποιού ήταν ο γιος, η κόρη ή κάποιος άλλος, θα έδινες τα χρήματα; Αν η δικαιοσύνη κρίνει ότι είναι ένοχοι, ποιος θα συνεργαστεί μαζί τους; Οι παραγωγοί δεν φταίνε; Δεν γνώριζαν ότι τους έκαναν παράπονα οι ηθοποιοί;», υποστήριξε δίχως να μασάει τα λόγια του.

«Δεν δέχομαι να μην μιλάει κάποιος, επειδή θα έμενε άνεργος. Να πήγαινε να καθαρίσει τουαλέτες, όπως το έχω κάνει εγώ. Δέχομαι ότι κάποιοι μπορεί να φοβόντουσαν, μπορεί να δέχονταν απειλές. Αν υπήρχαν άνθρωποι που γνώριζαν και τους κάλυπταν, είναι πιο μεγάλοι εγκληματίες από τους πρωταγωνιστές», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...