Κοινωνία

Αλέξης Κούγιας: «Να πάει στο δι@@@@ το αυτοκίνητο, είναι το ίδιο με του Mad Clip»

Φωτογραφίες από το Ι.Χ. του Αλέξη Κούγια προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό. «Να πάει στο δι@ολο το αυτοκίνητο. Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνει αγωγή και στην Εθνική οδό. Και στην κατασκευάστρια εταιρία» είπε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ο Αλέξης Κούγιας.

«Να πάει στο διάολο το αυτοκίνητο» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε: «Μου έσωσε τη ζωή όμως. Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνεις αγωγή και στην εθνική οδό. Και στην κατασκευάστρια εταιρία. Είναι ένα αυτοκίνητο 4χ4, ίσως το ασφαλέστερο στην κατηγορία του. Πήγαινε με 2.500 στροφές, πρόσεξα πάρα πολύ. Στην ευθεία βρήκε λίμνη νερού και απογειώθηκε. Άρχισε να περιστρέφεται στον δρόμο, πρώτα βρήκε στο πίσω μέρος και ακολούθως έκανε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό.

Το αυτοκίνητο είναι ακριβώς το ίδιο με του Mad Clip. Αν είχε δένδρο ή κολώνα και χτύπαγε πλάγια εκεί δεν έχεις ασφάλεια από αερόσακους και μπορείς να χάσεις τη ζωή σου».

Το αυτοκίνητο του Αλέξη Κούγια είναι το ίδιο με του αδικοχαμένου Mad Clip. Ο γνωστός ποινικολόγος, αναμφίβολα είχε τύχη βουνό. 

https://youtu.be/CFFA8YMBk9Q

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...