Κοινωνία

Νεμέα: Έχασε τον δρόμο του εξαιτίας του GPS του

Συναγερμός σήμανε στο Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας τις βραδινές ώρες Παρασκευής, καθώς και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου, μετά από κλήση που έλαβαν για έναν άνδρα ο οποίος είχε χαθεί στην ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Νεμέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, άμεσα έσπευσαν προς αναζήτηση του περιπολικά και άνδρες της Π.Υ, οι οποίοι ”χτένισαν” την περιοχή και τον εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα, σε χωμάτινο δρόμο, παράλληλα της επαρχιακής οδού Βραχατίου – Αρχαίας Νεμέα. Ο άνδρας βρέθηκε σώος και αβλαβής με τον ίδιο να τους περιγράφει την περιπέτεια του.

Όπως λέει ο ίδιος, το GPS τον έβγαλε σε λάθος δρόμο, με αποτέλεσμα να χαθεί μέσα στη νύχτα, στους αγροτικούς δρόμους του χωριού. Ο οδηγός στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, χάρη στις άμεσες ενέργειες των αρχών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

rosikos-stratos-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 0

Η αρχή του τέλους! Οι Ρώσοι κατέλαβαν το πρώτο ουκρανικό χωριό στην κεντρική περιφέρεια του Ντνιπροπετρόφσκ -Δείτε το σε χάρτες

Ξεκίνησε η ρωσική προέλαση εντός του Ντνιπροπετρόφσκ και ο ουκρανικός στρατός δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την...