Επίθεση με βιτριόλι αστυνομικοί
Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Η ψυχρή στάση της δράστιδος-Η «συγγνώμη» στην Ιωάννα

Ψυχρή και ατάραχη ήταν η δράστης της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, κατά τη διάρκεια της απολογίας της. Μάλιστα, την ίδια στάση επέδειξε ακόμα και όταν ο πρόεδρος του δικαστηρίου της έδειξες τις φωτογραφίες του θύματος,  αμέσως μετά την επίθεση με το οξύ.


Η Έφη Κακαράτζουλα ανέφερε ότι έκανε αυτή την αποτρόπαια πράξη γιατί την κατακυριαρχούσε ένα αίσθημα εκδίκησης και εμμονής, καθώς πίστευε ότι η Ιωάννα διεκδικούσε τον 40χρονο άντρα που, όπως η ίδια είπε, είχε μια περιστασιακή σχέση.  

Η ίδια παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι παρακολουθούσε το θύμα για ένα χρόνο, όχι για να της κάνει κακό, αλλά για να ξέρει τις κινήσεις της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημείωσε δε ότι δεν θεωρούσε το βιτριόλι φονικό όπλο, αλλά μόνο ως κάτι που θα της προκαλούσε ζημιά.

Όπως περιγράφει η Ιωάννα Μάνδρου, όλη η απολογία ήταν δομημένη πάνω στην προσπάθεια της να γλιτώσει την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, δηλαδή τη φυλάκιση των 15 ετών.

Αν και ζήτησε συγγνώμη, φάνηκε ότι δεν την εννοούσε και ήταν μόνο στα λόγια. 

Από την πλευρά τους, τόσο η Ιωάννα Παλιοσπύρου όσο και οι γονείς της έχουν εντυπωσιάσει με την αξιοπρεπή στάση τους στη δίκη. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τι σημαίνει για τα ελληνοτουρκικά το γεγονός πως το 1/5 των τουρκικών στρατηγικών μεταφορικών αεροσκαφών Α-400 βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Ουκρανία

Η ύπαρξη πολλών ομάδων πολιτοφυλακής που πολεμούν για λογαριασμό της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όπου σχεδόν όλες...