Κοινωνία

Προσοχή!: Διαφημίζουν δοκιμασίες τύπου Squid Game και εξαπατούν τους υποψήφιους

Μέσω Facebook η δράση των επιτήδειων, οι οποίοι «διαφημίζουν» το στήσιμο δοκιμασιών τύπου Squid Game σε διάφορα σημεία της Αττικής

Την παγκόσμια φρενίτιδα για την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του Netflix, «Squid Game» εκμεταλλεύτηκαν επιτήδειοι που διαφημίζουν μέσω Facebook ότι έχουν τη δυνατότητα να στήσουν παρόμοιες δοκιμασίες σε κρυφές τοποθεσίες της Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζητάνε δε από τους ενδιαφερόμενους, να προκαταβάλουν 25 ευρώ (το άτομο) ως κόστος συμμετοχής για την δοκιμασία που δήθεν θα λάβει χώρα το Σάββατο 23 Οκτωβρίου σε αγνωστη τοποθεσία, εντός του λεκανοπεδιου.

«Θα λάβεις την κάρτα σου, με την ώρα και το μέρος (εντός Αττικής) και τον τρόπο πληρωμής» ειναι η απάντηση που έδωσαν σε... υποψήφιο διαγωνιζομενο που επικοινωνησε μαζι τους, αφήνοντας υπονοούμενα οτι οι δοκιμασίες που θα λάβει μέρος, θα ειναι αντίστοιχες με εκείνες που παρακολουθησαμε στη σειρά του Netflix. 

Ανωτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. με τον οποιο επικοινώνησε το protothema.gr, ανέφερε οτι η παραπάνω «πρόσκληση» δεν είναι τίποτα περισσότερο απο «μια καλοστημένη απάτη που στοχεύει σε αφελείς αλλα και στη νεολαία, η οποιά έχει την περιέργεια να δοκιμαζει πράγματα που βλεπει στη τηλεόραση ή το διαδίκτυο». 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ