Κοινωνία

Ρόδος: Αρνείται την εμπλοκή του για τον βιασμό της 8χρονης ο πατριός

Οποιαδήποτε εμπλοκή με τον βιασμό της 8χρονης στη Ρόδο αρνείται ο σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τονίζει ότι είναι κατά της βίας και υποστηρίζει ότι όσα λέγονται γι’ αυτόν είναι ψέματα. Υποστηρίζει ότι έμαθε τι συνέβη στο κορίτσι πριν μία εβδομάδα και είπε στη σύντροφό του να πάνε την ανήλικη στον γιατρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είναι όλα ψέματα» είπε για όσους τον κατηγορούν για βιασμό. «Δεν πρόκειται ποτέ να πειράξω ένα παιδί και δε δέχομαι τη βία σε βάρος των παιδιών» πρόσθεσε. Διευκρίνισε πως η μικρή που ζούσε μαζί τους ήταν πάντα χαρούμενη, αλλά όποτε επέστρεφε από το σπίτι του παππού και της γιαγιάς ήταν στεναχωρημένη.

Ρόδος – Μητέρα 8χρονης: «Να βρεθεί ο ένοχος στη φυλακή»

Από την πλευρά της η μητέρα της 8χρονης υποστήριξε ότι ο σύντροφός της είναι αθώος και η Δικαιοσύνη πρέπει να στείλει τον ένοχο στη φυλακή.

«Μου είπε ευθέως πονάω, δυσκολεύεται να εκφραστεί και είναι κλειστός χαρακτήρας. Ζητάω από τη δικαιοσύνη να λάμψει η αλήθεια, να ξαναπάρω το παιδί μου και ο ένοχος να βρεθεί στη φυλακή», είπε η μητέρα.

Η επιμέλεια της μικρής έχει αφαιρεθεί από τη μητέρα και ανατέθηκε σε επιτελείς του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε τον βιασμό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...