Κοινωνία

Στα χέρια της αστυνομίας αντιεξουσιαστής ληστής - Προηγήθηκε άγρια καταδίωξη

Ο κατηγορούμενος μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr, προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι τον κυνήγησαν, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Το χρονικό της σύλληψης του κουκουλοφόρου

Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ύποπτο αντιεξουσιαστή για ληστεία στην περιοχή του Ζωγράφου επί της οδού Βακχυλίδου τη στιγμή που έφτανε κοντά στο σπίτι του. Όταν του ζήτησαν να τους ακολουθήσει για έλεγχο εκείνος άρχισε να τρέχει όμως οι άνδρες της Ασφάλειας τον πρόλαβαν και του πέρασαν χειροπέδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Ένα κινητό τηλέφωνο
  • Μία αντιασφυξιογόνα μάσκα,
  • Ιδιόχειρες σημειώσεις,
  • Τρεις φορητές μονάδες αποθήκευσης δεδομένων
  • Τέσσερα κλειδιά οχημάτων


Παράλληλα από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως στις 10 Φεβρουαρίου του 2018 επί της οδού Γρηγορίου Κουσίδου στου Ζωγράφου, μαζί με άγνωστο συνεργό του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου, υπάλληλο της ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας κατά την διάρκεια παραλαβής χρημάτων από σουπερμάρκετ που βρίσκεται στο σημείο και του άρπαξαν 49.750 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντίστοιχα στις 17 Μαΐου του 2009 με άγνωστο αριθμό άλλων αντιεξουσιαστών τοποθέτησαν και ενεργοποίησαν Αυτοσχέδιους Εκρηκτικούς Εμπρηστικούς Μηχανισμούς αποτελούμενους από μεταλλικά φιαλίδια βουτανίου και εύφλεκτου υγρού σε αυτοκίνητα αντιπροσωπείας επί της Μεσογείων στον Χολαργό! Από τις εκρήξεις προκλήθηκε φωτιά με αποτέλεσμα να καούν 21 αυτοκίνητα, ενώ τότε την ευθύνη για την επίθεση είχε αναλάβει με κείμενο της η οργάνωση «Εμπρηστικές Ομάδες Νύχτας».

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης