Κοινωνία

Και μετά ήρθε το ρεζιλίκι.....To νέο κλειστό γήπεδο της ΑΕΚ «μπάζει» νερά

Λίγες μέρες μετά το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, η Cosmote TV επισκέφθηκε το κλειστό των Άνω Λιοσίων και μίλησε με παράγοντες, προπονητές, αθλητές των κιτρινόμαυρων για το νέο “στολίδι” της ομάδας.

“Είναι περίπου στο 30% το γήπεδο. Δεν είχε χρησιμοποιηθεί για αρκετά χρόνια, είναι ένα γήπεδο πάλης που πρέπει να διαμορφωθεί για να φιλοξενήσει κόσμο. Η θέαση από τις κερκίδες και οι εξωτερικοί χώροι θέλουν πολλή δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προς το παρόν είναι λειτουργικό. Είναι θετικά τα συναισθήματα, δίνει ανέσεις στην καθημερινότητα, αλλά είναι και ένα τεράστιο όνειρο για το club που ήταν άστεγο για δεκαετίες. Χτίζουμε το σπίτι μας από την αρχή” ήταν τα λόγια του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργου Χήνα.

Ο Γιώργος Πραχαλιάς, venue manager, εξήγησε από την πλευρά του ότι: “Με φοβίζει η οροφή, η οποία μπάζει νερά. Σε ενδεχόμενο μέσης ή ισχυρής βροχής, θα μπάζει. Ήδη η ΚΑΕ ΑΕΚ το έχει πληρώσει πανάκριβα, το παρκέ αυτό είναι το δεύτερο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ελληνοτουρκικά 0

Μέγα κάζο! Οι Ρώσοι “καρφώνουν” την Άγκυρα: Οι Τούρκοι δεν μπορούν να θέσουν σε λειτουργία τους πυραύλους S-400 κατά της Ελλάδος

Ρώσοι δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν ότι δεν έχουν αποσαφηνιστεί από τουρκικής πλευράς, οι πιθανοί λόγοι για την έλλειψη...