Δώρα Ζέμπερη
Κοινωνία

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Αναβλήθηκε για τις 6 Ιουνίου η δίκη του καταδικασθέντα

Αναβολή για τις 6 Ιουνίου 2022 πήρε η δίκη για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο 61χρονος καταδικασθείς θα δικαζόταν σε δεύτερο βαθμό. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε δύο φορές ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από δικηγόρο που είχε διοριστεί από το δικαστήριο

Η απόφαση για αναβολή της δίκης ελήφθη ύστερα από το αίτημα που υπέβαλε η Πολιτική Αγωγή, επικαλούμενη διαδικαστικούς λόγους.

H 32χρονη είχε βρεθεί νεκρή στις 18 Οκτωβρίου 2017 μέσα σε λίμνη αίματος, καθώς είχε δεχτεί 14 μαχαιριές στην πλάτη και στον θώρακα, ενώ έφερε και αμυντικά τραύματα στο χέρια.

O 61χρονος είχε, αρχικά, ομολογήσει την πράξη του, στη συνέχεια, όμως, ανασκεύασε ισχυριζόμενος πως ο θάνατός της ήταν αποτέλεσμα «συμβολαίου» για να λάβει αμοιβή 30.000 ευρώ. Μάλιστα, είχε πει το «συμβόλαιο» ήταν για τραυματισμό και πως δεν τη σκότωσε ο ίδιος, αλλά τον χρησιμοποίησαν για να χρεωθεί αυτός το έγκλημα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...