Κοινωνία

Διπλώματα οδήγησης: Παρουσιάζεται σήμερα το νομοσχέδιο για την εξέταση

Παρουσιάζεται σήμερα, Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, στις 13:30, ο σχέδιο νόμου για την εξέταση των υποψήφιων οδηγών για δίπλωμα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το υπ. Μεταφορών, με το νομοσχέδιο «Οδηγώντας με ασφάλεια: Εκσυγχρονισμός πλαισίου εκπαίδευσης και εξέτασης υποψηφίων οδηγών», το οποίο πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή, επιχειρείται η αναμόρφωση του πλαισίου που διέπει την εκπαίδευση, τη θεωρητική εξέταση και πρακτική δοκιμασία υποψηφίων οδηγών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκοπός – όπως λέγεται – είναι η προαγωγή της διαφάνειας, τη διασφάλιση του αδιάβλητου της διαδικασίας και τη γενικότερη προαγωγή του επιπέδου της οδικής ασφάλειας της χώρας.

Επιχειρείται, επίσης, ο καθορισμός ενός συστήματος ελέγχου και εποπτείας των διαδικασιών θεωρητικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας, καθώς και αξιολόγησης των εξεταστών των υποψήφιων οδηγών και οδηγών.

Την παρουσίαση θα κάνει ο υπουργός Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...