Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κατερίνη-Κορονοϊός: Συνελήφθη ζευγάρι γιατί αρνήθηκε να κάνει τεστ-Πέρασε στρατοδικείο ο υπαξιωματικός

Συνελήφθησαν στα σύνορα κατά την είσοδό τους από τη Σερβία στη χώρα μας το ζευγάρι αρνητών γονέων από την Κατερίνη, γιατί δεν ήθελαν να φορέσουν μάσκα και να κάνουν τεστ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, το πρωί της Τρίτης (12/10) ο σύζυγος, που είναι υπαξιωματικός, πέρασε στρατοδικείο στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος υπαξιωματικός και η σύζυγός του από τη Σερβία έγιναν γνωστοί από το επεισόδιο που δημιούργησαν τον Σεπτέμβριο, όταν ήθελαν να στείλουν τη 10χρονη κόρη τους στο σχολείο χωρίς τεστ και χωρίς μάσκα. Τότε είχαν γεμίσει με βίντεο τα social media χαρακτηρίζοντας ως «φασιστικά», «σατανικά» και «παράνομα» τα μέτρα πρόληψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή τη φορά συνελήφθησαν στα σύνορα κατά την είσοδο τους στη χώρα. Κατά τον έλεγχο στο τελωνείο αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκα και βέβαια αρνήθηκαν να κάνουν και τεστ. Ο υπαξιωματικός πέρασε από στρατοδικείο, το πρωί της Τρίτης. Όση ώρα εκδικαζόταν η υπόθεση του στεκόταν στην είσοδο του στρατοδικείου γιατί δε δεχόταν να φορέσει μάσκα και να κάνει τεστ.

Το μεσημέρι άκουσε από τον δικηγόρο του στο πεζοδρόμιο ότι τελικά καταδικάστηκε σε 5 μήνες με αναστολή για απείθεια. Η σύζυγος του πήγε αυτόφωρο, πήρε αναβολή και θα οριστεί δικάσιμος.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης