Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Το θρίλερ τριών παιδιών στα χέρια του θείου τους-«Μετά από 9 χρόνια "σπάνε" τη σιωπή τους»

Φριχτές ώρες στα χέρια του ίδιου του θείου του, του αδερφού του πατέρα του, κατήγγειλε ότι πέρασε ένας 18χρονος στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα είπε, ο θείος του ασελγούσε πάνω του όταν ήταν μόλις 6 ετών, ενώ το ίδιο υπέστησαν και τα δύο αδέρφια του ηλικίας τότε 5 και 3 ετών.

Η υπόθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Μιλώντας στο Sputnik η δικηγόρος της οικογένειας του 18χρονου και των άλλων δύο παιδιών, Ανθούλα Ανάσογλου, είπε ότι πήγαν στο γραφείο της «η οικογένεια για να μου εκμυστηρευτούν αυτό που συνέβη πριν χρόνια».

Ο 18χρονος, όπως ανέφερε η κα Ανάσογλου, υπέστη σεξουαλική κακοποίηση «από 6 έως 9 ετών» όταν οι γονείς άφηναν τα παιδιά κάποιες στιγμές στο σπίτι των παππούδων στο οποίο ζούσε και ο θείος τους.

«Οι γονείς δεν αντιλήφθησαν τότε τίποτα. Όμως όταν το παιδί ήταν 9 ετών κάτι αντιλήφθησαν, κάτι υπέπεσε στην αντίληψη τους. Το παιδί βέβαια δεν αισθανόταν έτοιμο να μιλήσει, το απομάκρυναν αμέσως από το περιβάλλον και όταν μετά από εννέα χρόνια το παιδί είπε τα πάντα, τότε κατέφυγαν και στη Δικαιοσύνη» περιέγραψε η κα Ανάσογλου.

«Ο θείος έχει ομολογήσει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 51χρονος θείος δεν έχει συλληφθεί ακόμα (σ.σ. είναι εκτός ορίου αυτοφώρου) και αναμένεται όπως είπε «να πάει ανακρίτρια και ο εισαγγελέας θα κρίνει». 

«Αλλά αυτός (σ.σ. ο 51χρονος) έχει ομολογήσει στις αστυνομικές αρχές -αρνείται όμως στον βαθμό που λένε τα παιδιά. Από εκεί και πέρα θα δούμε αν θα βγει ένταλμα σύλληψης ή θα τον καλέσουν» πρόσθεσε η δικηγόρος.

Τέλος όσον αφορά το οπτικοακουστικό υλικό που κατασχέθηκε από τον 51χρονο όπως είπε η κα Ανάσογλου «είναι ακόμα πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα, δηλαδή πρέπει να ερευνηθεί. Θα χρειαστεί χρόνος».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ