Κοινωνία

Κορονοϊός: Ανένδοτος ο αρνητής αστυνομικός-«Δεν λειτουργεί σωστά το σύστημα με την απειλή του μισθού»

Ο Γιώργος Βραχνής, ο αρνητής αστυνομικός που τέθηκε σε διαθεσιμότητα για τα βίντεό του στο YouTube σχετικά με τον κορονοϊό, δηλώνει αμετακίνητος στις απόψεις του.

Μιλώντας στο STAR, επεσήμανε πως είναι απόφασή του ότι «η ιδεολογία μου και αυτά που πιστεύω είναι ανώτερα από τον μισθό».

Μάλιστα, δηλώνει ικανός να βρει μια δουλειά ακόμη και σε περίπτωση που φύγει από το Σώμα της Αστυνομίας.

«Δεν λειτουργεί σωστά το σύστημα» διαπιστώνει, λέγοντας πως «με την απειλή του μισθού» ή της απώλειάς του εάν κάποιος δεν εμβολιαστεί, αυτό «δεν είναι δημοκρατική διαδικασία».

«Ίσως γίνεται υπό τον μανδύα, αλλά έχει πολύ μεγάλη κρίση» πρόσθεσε ακόμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα, επεσήμανε πως και ομόφωνη απόφαση από επιτροπή ειδικών να υπάρξει για το θέμα του εμβολίου, εκείνος ζητά το «περιθώριο επιλογής της προσωπικότητας».

Σε ερώτηση για το εάν κάποιος κολλήσει κορονοϊό επειδή εκείνος δεν εμβολιάστηκε, απαντά: «Τότε ήταν άχρηστο το εμβόλιο που έκανες και δεν σε προστάτεψε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, καλύπτει ένα κενό που έπρεπε να καλύψουν οι συνάδελφοί του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...