Κοινωνία

Κακοκαιρία "Αθηνά" στη Λάρισα: Εικόνες που θυμίζουν βιβλική καταστροφή στα παράλια της Αγιάς

Η κακοκαιρία «Αθηνά» σάρωσε και τα παράλια της Αγιάς. Από την έντονη βροχόπτωση πλημμύρισαν σπίτια, καταλύματα, καταστήματα και καλλιέργειες, ενώ κατολισθήσεις σημειώθηκαν σε όλο τον παραλιακό οδικό άξονα.

Οι μεγάλες ποσότητες λάσπης και φερτών υλικών που κατέβασαν τα ρέματα, είχαν ως αποτέλεσμα να καταστραφούν οδικές υποδομές, να κλείσουν δρόμοι, να πλημμυρίσουν σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεράστιες ήταν οι ζημιές και και σε καλλιέργειες κάστανου που βρίσκονται στην περίοδο της συγκομιδής, ενώ αγροτικοί δρόμοι κυριολεκτικά εξαφανίστηκαν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το onlarissa, 30 σπίτια υπέστησαν ζημιές κυρίως στα υπόγειά τους και στις αποθήκες, επίσης έξι καταλύματα και κάποια καταστήματα εστίασης. Τα περισσότερα στον παραλιακό άξονα του δήμου Αγιάς και κυρίως σε Σωτηρίτσα, Βελίκα, αλλά και στην Μελιβοία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...