Κοινωνία

Ημαθία: Χειροπέδες σε διακινητή ναρκωτικών - Βρέθηκαν 4 κιλά κάνναβης

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 29 φυσίγγια στο σπίτι του δράστη

Από την Κατερίνη έφτασαν σε μια περιοχή της Ημαθίας οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για να κάνουν έρευνα στο σπίτι ενός Έλληνα που πληροφορήθηκαν ότι διακινούσε ναρκωτικά και κατέσχεσαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους τεσσάρων κιλών και 336 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 24,4 γραμμαρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμη, βρήκαν επτά συσκευασίες με κρυσταλλική ναρκωτική ουσία σε μορφή “βράχου” βάρους 107 γραμμαρίων που εστάλη για ανάλυση όπως και μια άγνωστη χημική ουσία σε μορφή πάστας, ενώ κατέσχεσαν και 29 φυσίγγια. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.


Έπιασαν πωλητή και αγοραστή κάνναβης

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Πολυγύρου έπεσαν δυο νεαροί κάτοικοι ενός χωριού στην Χαλκιδική, καθώς ο ένας αγόρασε ποσότητες κάνναβης από τον άλλο. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν πρώτα έναν 18χρονο στο σπίτι του οποίου βρήκαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 44,8 γραμμαρίων και στην συνέχεια έναν 25χρονο από τον οποίο την προμηθεύτηκε. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής με κατηγορίες για αγορά και διακίνηση ναρκωτικών αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ