Κοινωνία

Ηγουμενίτσα: 25χρονη προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστά έγγραφα

Έναν 27χρονο αλλοδαπό και μια 35χρονη αλλοδαπή συνέλαβαν χθες το βράδυ, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, η 25χρονη κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο έτερου προσώπου. Σε περαιτέρω έρευνα, εντός του λιμένα εξωτερικού, εντοπίστηκε ο 27χρονος, ο οποίος, ως οδηγός ΙΧΕ οχήματος, θα επιβίβαζε την ανωτέρω στο όχημα, με σκοπό να την μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το έγγραφο όπως επίσης και το εν λόγω όχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσης, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, οι ανωτέρω επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...