Κοινωνία

Βόλος: Έσπασε στο ξύλο μητέρα και αδελφό γιατί δεν του έδιναν «τα δώρα του ΠτΔ»

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου βρέθηκε χθες 40χρονος από τον Αλμυρό κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία κατά του 39χρονου αδερφού του και της 65χρονης μητέρας της.

Ο λόγος που χτύπησε τα μέλη της οικογένειας του ήταν σύμφωνα με τον ίδιο ότι του έκρυβαν το δώρο που του είχε κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως επίσης και 200.000 που του είχε δώσει επειδή του έσωσε τη ζωή στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο 40χρονος πρέπει να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Ο κατηγορούμενος θα φιλοξενηθεί στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας, απομακρυνόμενος από το σπίτι και τους οικείους του.

Σύμφωνα με το thenewspaper, στην κατάθεση ο 39χρονος αδερφός του περιέγραψε την κατάσταση που βίωναν αυτός και η μητέρα και ότι στο πρόσφατο παρελθόν βρέθηκαν στην Αθήνα και επισκέφθηκαν ψυχίατρο, ο οποίος χορήγησε φαρμακευτική αγωγή στον αδερφό του αλλά δεν την έλαβε ποτέ. Στην κατάθεση της, η μητέρα του 40χρονου ζήτησε να μην τιμωρηθεί, επιβεβαίωσε ότι δεν παίρνει τη φαρμακευτική αγωγή και επισήμανε ότι πρέπει να επισκεφθεί ψυχίατρο για να τον βοηθήσει.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του κατέθεσε ότι όντως τσακώθηκε με τους οικείους και ο λόγος είναι ότι δεν του έδωσαν τα δώρα του Προέδρου της Δημοκρατίας… Επίσης ανέφερε ότι επιχείρησαν να τον σκοτώσουν με ναρκωτικά, υδροκυάνιο και χλωροφόρμιο, ενώ κάποιος προσπάθησε να τον δολοφονήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης

Ο 40χρονος γύρισε έξαλλος στο μαγαζί του αδερφού του μετά από βόλτα που είχε πάει και άρχισε να σπάει καρέκλες και τραπέζια. Η μητέρα του, του ζήτησε να σταματήσει να σπάει αντικείμενα. Τότε ο 40χρονος πήρε το ξύλο και άρχισε να την χτυπάει στα πόδια, την πλάτη και τα χέρια. Ο 39χρονος αδερφός του κατηγορούμενου μπήκε στη μέση για να προστατέψει τη μητέρα του και δέχθηκε και αυτός χτυπήματα στα χέρια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...