Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Φαίδων Βόβολης: Οι παρενέργειες του αντιεμβολιασμού - «Στόχος μου να διαλύσω τους νόμους του κράτους»

Ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας βρέθηκε ξανά σήμερα ο αρνητής γιατρός καρδιολόγος ο οποίος ήταν και ο διοργανωτής των συλλαλητηρίων στο Σύνταγμα.

Το εάν θα διαγραφεί από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, είναι κάτι που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από το προεδρείο.

Το σίγουρο είναι ότι ο αρνητής καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης, με ιδιωτικό ιατρείο στα Βόρεια προάστια , φλερτάρει εδώ και καιρό με την διαγραφή του, καθώς είναι ο επικεφαλής και ο οργανωτής πολλών διαδηλώσεων και συλλαλητηρίων αρνητών της πανδημίας και του εμβολίου.

Ακόμα και σήμερα που βρέθηκε στα γραφεία του Ιατρικού συλλόγου είχε φροντίσει να στήσει ένα σόου με υποτιθέμενους υποστηρικτές του, που αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο συγκεκριμένος γιατρός είναι ένας άνθρωπος που, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από τις δηλώσεις του, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά το δισταγμό ή την άγνοια κάποιων πολιτών ώστε να προχωρήσουν στον εμβολιασμό, αδιαφορώντας εάν με αυτή του τη στάση θα οδηγήσει κάποιους σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Είναι ενδεικτικό πως ακόμη και σήμερα επιχείρησε να μιλήσει πολιτικά φτάνοντας στο σημείο να πει πως στόχος του δεν είναι μόνο να καταστρατηγήσει τους νόμους του κράτους, αλλά να τους διαλύσει, όπως είπε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...