Κοινωνία

Κυπαρισσία – Δολοφονία Μόνικα Γκιους: Νέα παράταση για να απολογηθεί στον 39χρονο Ρουμάνο

Ο 39χρονος Ρουμάνος κατηγορείται ότι τσιμέντωσε την άτυχη φίλη του, Μόνικα Γκιους στο σπίτι που διέμεναν στην Κυπαρισσία. Νωρίτερα τη Δευτέρα (04.10.2021), μαζί με τον δικηγόρο του, Βασίλη Νούλεζα, βρέθηκαν στα δικαστήρια της πόλης.

Αρχικά έλαβε μόνο δίωρη προθεσμία, η οποία εκ των υστέρων μετατράπηκε σε 24ωρη, αναφέρει το eleftheriaonline.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά την απόφαση ο κ. Νούλεζας έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Facebook:

Σε νέες δηλώσεις του ο δικηγόρος του 39χρονου επανέλαβε ότι ο πελάτης του δηλώνει αθώος και θα το αποδείξει, ενώ σημείωσε ότι κατηγορούμενος θα απολογηθεί την Τρίτη (05.10.2021) προφορικά, αλλά και με υπόμνημα.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...