Κοινωνία

Απόστολος Γκλέτσος: Διοργανώνει συνέντευξη Τύπου για την φερόμενη εμπλοκή του στο κύκλωμα κοκαΐνης

Η φερόμενη εμπλοκή του Απόστολου Γκλέτσου με κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε αυτές τις ημέρες στην περιοχή της Φθιώτιδας, όπως ήταν φυσικό αποτέλεσε ένα από τα φλέγοντα θέματα των τελευταίων ημερών.

Ο γνωστός ηθοποιός προσπαθεί τώρα να δώσει τέλος στις φήμες γύρω από το όνομά του, καθώς εμφανίζεται έτοιμος να απαντήσει σε κάθε απορία των δημοσιογράφων γύρω από την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Απόστολος Γκλέτσος ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον δημοσιογράφο Στρατή Λημνιό, ότι την Τετάρτη, περίπου στις 12:00, θα δοθεί συνέντευξη τύπου από studio στα Μελίσσια, όπου θα είναι δεκτοί όσοι δημοσιογράφοι το επιθυμούν, για να απαντήσει σε κάθε ερώτηση σχετικά με την υπόθεση.

Η ανακοίνωση αυτή έχει στόχο να αποδείξει ότι δεν έχει κάτι να κρύψει, και ότι είναι πρόθυμος να απαντήσει σε όλους και για όλα.

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του γνωστού ηθοποιού και πρώην δημάρχου Στυλίδας ενεπλάκη σε ποινική δικογραφία που αφορά διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, με τη σύλληψη ενός Αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος Στυλίδας για διακίνηση κάνναβης από κοινού με πέντε ακόμη ιδιώτες, ήρθε στην επιφάνεια τηλεφώνημα στο οποίο ο Απόστολος Γκλέτσος φέρεται να συνομιλεί με τα μέλη του κυκλώματος για να «παραγγείλει» ναρκωτικές ουσίες.

Ο ίδιος ο Απόστολος Γκλέτσος έχει έκτοτε διαψεύσει πολλές φορές την οποιαδήποτε εμπλοκή του, τονίζοντας ότι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει δεν θα του επέτρεπαν σε καμιά περίπτωση να κάνει χρήση κοκαΐνης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης