Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Λιμεναρχείο Μυτιλήνης: Eξάρθρωσε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών

Συγκεκριμένα μετά από πολύμηνη έρευνα, ανάλυση και αξιοποίηση πληροφοριών, ευρεία οργανωμένη επιχείρηση από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε συνεργασία με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και με τη συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών “ ΚΥΜ”, καθώς και με τη συνδρομή στελεχών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας/Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθησαν χθες το πρωί τρεις Έλληνες κάτοικοι του Δήμου Μυτιλήνης ηλικίας 41, 42 και 33 ετών.

Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 41χρονου, βρέθηκαν τα κάτωθι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

-Μία πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, μεικτού βάρους 522,00γρ,

-Τρεις (03) γυάλινες συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 2.893γρ.

-Μία πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, καθαρού βάρους 28,00γρ.

-Ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, περιέχον φυτικά αποσπάσματα κάνναβης.

-Μια γυάλινη ζυγαριά ακριβείας.

-Ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

-Ένα αεροβόλο όπλο και

-Ένα κυνηγετικό όπλο με τέσσερα φυσίγγια, άνευ αδείας κατοχής και οπλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσης, σε έρευνα που διενεργήθηκε σε αύλειο χώρο ιδιοκτησίας του 42χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε σε αγροτεμάχιο στους Πύργους Θέρμης Λέσβου, πλησίον της οικίας του, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες εντός μαύρης σακούλας, τέσσερις (04) ανισοβαρείς πλαστικές σακούλες, συνολικού βάρους 10.653γρ., κενού αέρος, περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, επικαλυμμένες με θερμαντική αλοιφή προς αποφυγή εντοπισμού τους.

Στη συνέχεια, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 42χρονου, βρέθηκε μια βαλίτσα η οποία είχε χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά των ανωτέρω ναρκωτικών ουσιών.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι προαναφερόμενες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, συνολικού μεικτού βάρους 14.096,00 γρ. όπως επίσης μια ζυγαριά ακριβείας, ένα αεροβόλο όπλο, ένα κυνηγετικό όπλο, οκτώ (08) συσκευές κινητής τηλεφωνίας, το χρηματικό ποσό των 1.890,00€ το οποίο κατείχαν οι συλληφθέντες, ένα δίκυκλο, καθώς και ένα αγροτικό όχημα, το οποίο χρησιμοποιούσε ο 33χρονος για τη μεταφορά και διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...