Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κούγιας για Λιγνάδη: Έχει συνείδηση αθώου! Επεισόδιο στον ''αέρα'': «Δεν σημαίνει τίποτα ένας δημοσιογράφος να καλύπτει έναν Κούγια»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε σήμερα τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend για τη θεατρική παράσταση που έδωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές Τρίπολης, υποδυόμενος τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Ο συνήγορος του σκηνοθέτη υποστήριξε πως «ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει συνείδηση αθώου και θα αθωωθεί στο πρώτο δικαστήριο και γι’ αυτό τον λόγο δεν κατέθεσα αίτηση αντικαταστάσεως περιοριστικών όρων, ούτε προσφυγή. Είναι μία δύσκολη διαδικασία, ο κ. Λιγνάδης έχει αντικρούσει όλες τις κατηγορίες. Από τις τέσσερις πράξεις που του αποδίδονται, για τις δύο τελευταίες είναι ελεύθερος. Για τις δύο πρώτες είναι κρατούμενος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε εκείνο το σημείο της κουβέντας, ο Δημήτρης Μηλιόγλου θέλησε να κάνει μία ερώτηση στον Αλέξη Κούγια, με τον δεύτερο να του λέει να μην τον διακόπτει.

«Θα πρέπει να ακούτε την άποψή μου. Με καλέσατε να μιλήσω. Μην είστε ανάγωγος.

Αν έχετε άλλα θέματα μην με καλείτε. Δεν σας βλέπω, με ποιον μιλώ; Δεν ξέρω τι ηλικία και τι αγωγή έχετε, αλλά μην με διακόπτετε. Δεν σημαίνει τίποτα ένας δημοσιογράφος να καλύπτει έναν Κούγια» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Και συνέχισε: «Η αγωγή του ανθρώπου είναι ίδια, ό,τι επάγγελμα και να κάνει. Μην με διακόπτετε, έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Μου ζητήσατε να διευκρινίσω κάποια πράγματα και σας έκανα την τιμή να παρουσιαστώ. Όλη τη βδομάδα με παίρνει η συνεργάτις σας και με διακόπτετε;».

«Να κάνουμε διάλογο γι’ αυτό. Δεν είμαι ανάγωγος, κ. Κούγια.

Να κάνουμε διάλογο γιατί έχουμε και ερωτήματα. Δημήτρης Μηλιόγλου, 43 ετών, δημοσιογράφος. Για την αγωγή μου αφήστε με να γνωρίζω καλύτερα» απάντησε ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Η κουβέντα έληξε λίγα λεπτά μετά την ένταση, με τον κ. Κούγια να επισημαίνει ότι λυπάται για το συμβάν με τον Δημήτρη Μηλιόγλου και να λέει ότι η ερώτηση που ακολούθησε ήταν εξαιρετική.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ελληνοτουρκικά 0

Γιατί η αγορά Rafale από Ελλάδα-Αίγυπτο-ΗΑΕ μαζί με την μετεγκατάσταση 36 μαχητικών του Κατάρ στην Τουρκία, φέρνουν πιό κοντά την σύρραξη Ελλάδας-Τουρκίας;

Η Ελλάδα θα πρέπει να προσέξει πάρα πολύ την διατήρηση της συμμαχίας της με ΗΑΕ-Αίγυπτο και ιδιαίτερα με το Ισραήλ,...