Κοινωνία

Αριστερό δηλητήριο! Στημένη φάρσα τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ ενόψει επετείου της δίκης της Χρυσής Αυγής

Ειλικρινά υπάρχει έστω και ένας νοήμων που να θεωρεί πως το σήριαλ με τις συγκρούσεις στο ΕΠΑΛ στην Θεσσαλονίκη είναι τυχαίο;

Νέα επεισόδια είχαμε πάλι σήμερα το πρωί μεταξύ των διαφόρων και διαφορετικών...τάσεων που κατοικοεδρεύουν εδώ και μέρες στην περιοχή.

πριν από λίγο είχαμε 15 προσαγωγές κουκουλοφόρων που ξεκίνησαν πορεία από το ΕΠΑΛ Ευόσμου. Οι προσαχθέντες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς να κινούνται κατά ομάδες (γύρω στα 50 άτομα) από τον Εύοσμο προς τους Αμπελόκηπους, όπου φαίνεται να κατευθύνονταν προς το ΕΠΑΛ της περιοχής.

Και βέβαια με αφορμή όλο αυτό που συμβαίνει βρήκαν την ευκαιρία οι Αριστεροί προβοκάτορες να χύσουν για πολλοστή φορά το δηλητήριό τους. Μόνο που το σχέδιο είναι καλοστημένο. Στήνουν σκηνικό έντασης και μιλούν για αναβίωση του “αβγού του φιδιού” γιατί σε λίγες μέρες έχουν προγραμματίσει μεγαλύτερο σόου με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την δίκη της Χρυσής Αυγής!

Καλούν μάλιστα σε γενικευμένες κινητοποιήσεις σε πολλές πόλεις της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το γνωστό και μη εξαιρετέο Κεερφα-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή μιλάει για “φασιστικές επιθέσεις της ΧΑ στην Σταυρούπολη είναι πρόκληση” και καλεί σε συλλαλητήριο το άλλο Σάββατο 9/10 στην Ομόνοια με αφορμή τον 1 χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Κινητοποιήσεις είναι προγραμματισμένες και σε άλλες πόλεις:

 

Αθήνα: 3μμ, Ομόνοια

Θεσσαλονίκη: 12μμ,Άγαλμα Βενιζέλου

Γιάννενα: 12μμ, Περιφέρεια

Βόλος: 12μμ, Αγ. Νικόλαος

Ηράκλειο: 12μμ, Λιοντάρια

Χανιά: 12μμ, πλ. Αγοράς

Ξάνθη: 12μμ, Κεντρική Πλατεία

 

“Ένα χρόνο από την ιστορική καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση, οι νεοναζί έβγαλαν ξανά τάγμα εφόδου στη Σταυρούπολη. Επιχειρούν να στείλουν το μήνυμα “ξαναερχόμαστε και θα τρέμει η Γη”. Με ρόπαλα, σιδηρογροθιές και μαχαίρια επιτέθηκαν σε αντιφασιστική συγκέντρωση φοιτητικών συλλόγων έξω από σχολείο. Η Αστυνομία επιτέθηκε στους αντιφασίστες με δακρυγόνα. Νοσταλγούν τις μέρες πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όταν τα τάγματα εφόδου της ΧΑ, έχοντας την κάλυψη της ΕΛΑΣ τρομοκρατούσαν τις γειτονιές με επιθέσεις ενάντια σε μετανάστες, συνδικαλιστές, αγωνιστές των κινημάτων και της αριστεράς, Ρομά, ΛΟΑΤΚΙ και γυναίκες. Δε θα περάσουν! Το κίνημα που τους έστειλε στη φυλακή θα τους τσακίσει ξανά!” αναφέρει σε ανακοίνωση.

Κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση της ΝΔ ότι “τους ανοίγει το δρόμο με τις υστερικές επιθέσεις κατά των προσφύγων και των μεταναστών. Ο βουλευτής της ΝΔ Μπογδάνος παρέλασε στο Βίτσι σε γιορτή μίσους μαζί με τη Χρυσή Αυγή και λίγες μέρες πριν στοχοποιούσε τα προσφυγόπουλα νηπιαγωγείου στα Πατήσια. Ο “μεταφασίστας” Θ. Πλεύρης έγινε υπουργός Υγείας, βάζοντας στο στόχαστρο τους ανεμβολίαστους εργαζομένους με αναστολή εργασίας ενώ την ίδια ώρα χαδεύει τα αυτιά των ακροδεξιών αντιεμβολιαστών. Ο Βορίδης ως υπουργός Εσωτερικών απολύει τις μετανάστριες καθαρίστριες από τα δημόσια σχολεία. Η ΝΔ είναι σε κρίση και για να στηριχτεί κάνει άνοιγμα στην ακροδεξιά”

Βέβαια είναι τόσο εκτός πραγματικότητας αυτά που γράφουν αφού δεν έχουν δει ούτε καν τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν πως οι δεξιοί ψηφοφόροι γυρίζουν την πλάτη στην ΝΔ.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...