Κοινωνία

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης - Οικονόμου: Μηδενική ανοχή σε ακραίες συμπεριφορές

Σχετικά με τα αιματηρά γεγονότα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκης ο Λευτέρης Οικονόμου ξεκαθάρισε στο Live News, πως το σχολείο την ώρα των επεισοδίων, ήταν σε λειτουργία και όχι υπό κατάληψη.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε πως η ελληνική αστυνομία τήρησε ανάλογη στάση και με ψυχραιμία και σύνεση αντιμετώπισε την κατάσταση, σε συνεργασία και με εκπαιδευτικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιπλέον, ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε πως σε συνεννόηση με τις εισαγγελικές αρχές, 40 άτομα έχουν προσαχθεί έως τώρα και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Αυτό που ξεκαθάρισε, ωστόσο, ο κ. Οικονόμου ήταν πως το σχολείο την ώρα των επεισοδίων ήταν σε λειτουργία, όχι σε κατάληψη.

«Δεν θα επιδειχθεί ουδεμία ανοχή σε τέτοιου είδους ακραίες συμπεριφορές», κατέληξε ο υφυπουργός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Αυτοί δεν συμφωνούν ποτέ με Τούρκους! Κούρδοι κομάντος του SDF κρατούν σημαία με τον Δικέφαλο αετό έτοιμοι για την επικείμενη σύγκρουση

Τουρκικές μηχανοκίνητες δυνάμεις εισήλθαν στο Χαλέπι προδικάζοντας ευθεία πολεμική σύγκρουση με τους Κούρδους το...