Κοινωνία

Πιερία: Έλαβε τέλος η επιχείρηση της Πυροσβεστικής μετά τη διαρροή επικίνδυνου υγρού από φορτηγό

Σήμερα μετά τις 03:00 τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής, στο ρεύμα της Εθνικής Οδού προς Αθήνα στη Λεπτοκαρυά Πιερίας. Επίσης, δόθηκε σε στην κυκλοφορία η ΠΑΘΕ καθώς παρέμεινε κλειστή και στα δύο ρεύματα από τον κόμβο Λεπτοκαρυάς μέχρι και τον κόμβο Λιτοχώρου.

Ολοκληρώθηκε σήμερα 29/9 στις 03:00 τα ξημερώματα η επιχείρηση της Πυροσβεστικής όταν από δεξαμενή φορτηγού υπήρξε διαρροή επικινδύνου υγρού το οποίο χυνόταν εν κινήσει στο δρόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επί τόπου επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ομάδα της 2ης ΕΜΑΚ με 5 πυροσβέστες και όχημα περισυλλογής χημικών.

Όπως αναφέρει το tweet της πυροσβεστικής μετά την εφαρμογή του πρωτοκόλλου ενεργειών για τις εμπορευματικές μεταφορές επικίνδυνων υλικών κατά ADR, πραγματοποιήθηκε μετάγγιση του υλικού της δεξαμενής και το φορτίο μεταφορτώθηκε.Στη συνέχεια το αρχικό φορτηγό όχημα μεταφέρθηκε με τη συνοδεία πυροσβεστικού οχήματος σε χώρο φύλαξης.

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.Να θυμίσουμε πως κατά τη διάρκεια της επιχείρησης η ΠΑΘΕ, ήταν κλειστή και στα δύο ρεύματα από τον κόμβο Λεπτοκαρυάς μέχρι και τον κόμβο Λιτοχώρου ενώ η κυκλοφορία διεξαγόταν αποκλειστικά από παράπλευρη οδό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...