Κοινωνία

Φολέγανδρος: Mητέρα Γαρυφαλλιάς - «Μας ξερίζωσε το σώμα μας»

Ξεσπά η μητέρα της Γαρυφαλλιάς της 26χρονης φαρμακοποιού που βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Φολέγανδρο

Σχεδόν δύο μήνες μετά η μητέρα της έσπασε τη σιωπή της και μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την τραγική απώλεια της κόρης της και το κενό που άφησε ο θάνατός της στη ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της.

«Μας ξερίζωσε ένα μέλος του σώματός μας. Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που θα πήγαινε κανονικές διακοπές και δε γύρισε ποτέ πίσω. Είναι ασύλληπτο να σου παίρνουν το παιδί σου με αυτόν τον τρόπο», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσθεσε ακόμα πως ο δράστης δεν έχει καμία δικαιολογία για το κακό που έκανε και σημείωσε πως οι άνδρες πρέπει να σέβονται τις γυναίκες και να τις τιμούν.

«Δε θα πω τίποτα που θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει σαν άλλοθι. Ό,τι και να του είπε η κόρη μου, δεν είχε δικαίωμα να τη σκοτώσει. Τι δηλαδή; Χάλασε η φάση και τη σκότωσε; Οι άνδρες θα πρέπει να σέβονται και να αγαπούν τις γυναίκες γιατί κι αυτούς μια γυναίκα τους γέννησε. Αν δεν το κάνουν δε σέβονται τις μανάδες τους», συνέχισε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές