Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τι θα ακούσουμε ακόμα: Έλληνας ζητά 5 εκατ. ευρώ από αστυνομικό που του "έκοψε" πρόστιμο

Όπως φαίνεται στα έγγραφα που προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, έστειλε… τιμολόγιο στην ΓΑΔΑ στο όνομα του αστυνομικού, που φέρει την σφραγίδα της «Εθνικής Επιτροπής Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών» της τοπικής επιτροπής Κερατσινίου. 

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, αυτοκινηστής στο επάγγελμα, μίλησε στον ΣΚΑΪ και παρουσιάστηκε ως θεματοφύλακας του Συντάγματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Σαν αυτόχθονας είσαι ανεξάρτητος Έλληνας, δεν υπάρχει αρχηγία είμαστε όλοι ίσοι. Όπως το κράτος έχει συμβάσεις, έτσι και εμείς έχουμε τις συμβάσεις μας. Είναι σε σύμβαση μέσα γραμμένα δεν τα  βγάζει κανείς από το κεφάλι του. Εμείς από την ώρα που δηλώσουμε αυτόχθονες είμαστε ανεξάρτητο».

Στο έγγραφο σημειώνεται πως «εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα για εφάπαξ αποπληρωμή του ποσού, μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ρύθμιση της οφειλής μετά από συνεννόηση», ενώ αν καταβληθεί εφάπαξ το ποσό θα έχει έκπτωση 20% και θα πληρώσει όπως αναφέρει, «ΜΟΝΟ  4.160.000.000». 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...