Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ανεμβολίαστη μητέρα από την Θεσσαλονίκη: «Το self test δεν είναι αθώο»

Η πανδημία στην βόρεια Ελλάδα κοντεύει να τεθεί εκτός ελέγχου, ενώ υπάρχει προβληματισμός σε όλη τη χώρα για την αντιμετώπιση της Covid 1-9

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Σοφίας Ρωμαίου, από την Θεσσαλονίκη, η οποία δεν θέλει να φοράει το παιδί της μάσκα και να κάνει self test για να πάει στο σχολείο.

«Γίνεται εκβιασμός και εκφοβισμός για να ασκήσουν ιατρικές πράξεις σε εμάς και τα παιδιά μας» σημείωσε στο MEGA Σαββατοκύριακο η ίδια, αποκαλύπτωντας ότι… τα self test δεν είναι αθώα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το self test τόσο αθώο όσο το λέμε. Έρχεται από πίσω μια υπέυθυνη δηλωση του gov, που όποιος το κάνει, αποδέχεται όποιον νόμο θεσπίσει η κυβέρνηση. Υπάρχει αυτό με ψηλά γραμματάκια. Γράφει ότι το κράτος μπορεί να ασκήσει πάνω μας οποιαδήποτε εξουσία» πρόσθεσε.

«Ποιος μπορεί να πάρει τα παιδιά μας και να τα κάνει οποιαδήποτε ιατρική πράξη χωρίς τη συγκατάθεσή μας» σημείωσε για τα self test. «Οι πρόγονοί μας αγωνίστηκαν να έχουμε τα ατομικά δικαίωματα και την βούληση να επιλέξουμε» υπογράμμισε, ενώ έκανε λόγο ότι το εμβόλιο έχει… βαριά μέταλλα που επηρεάζουν τα παιδιά.

Εντούτοις, δεν απάντησε εάν η ίδια στέλνει το παιδί της σχολείο.

«Τα εμβόλια έχουν υψηλή επιστημονική τεκμηρίωση» ανέφερε ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος.

«Να ακουστεί η σιωπηλή πλειοψηφία που έχει εμβολιάστει» πρότεινε ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, Γιώργος Παπαζήσης. «Ενημερώνεστε από το Facebook!» συνέχισε ο καθηγητής απευθυνόμενος προς την μητέρα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ