Κοινωνία

Κρήτη: «Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί δεν αποτελούμε κίνδυνο για την δημόσια υγεία – Κίνδυνο αποτελούν οι αναστολές μας»

Σε όλες τις δομές υγείας τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας στους προσερχομένους. Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοι, τηρούμε αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα εκ των πρωτοκόλλων μέτρα ατομικής προστασίας, όπως αυτά ορίστηκαν για την προστασία από την Covid-19.

Στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς τα διαγνωστικά τεστ είναι ο μόνος τρόπος εγγύησης υπέρ του ατόμου ως φυσικό πρόσωπο ότι δεν νοσεί και δεν μεταδίδει.

Οι εμβολιασμένοι αποδεδειγμένα και νοσούν και μεταδίδουν. Οι ανεμβολίαστοι υποβαλλόμαστε σε εβδομαδιαία τεστ και άνευ νόσησης με αρνητικά τεστ προσερχόμαστε στην εργασία μας. Κατά συνέπεια δεν μεταδίδουμε ως κενοί νόσου και τούτο άρει τον λόγο για τον οποίο μας θέσατε σε αναστολή.

Οι ήδη εξουθενωμένοι συνάδελφοι καλούνται να καλύψουν τα κενά μας με υπερεργασία και μέτρα αναστολής αδειών. Η εργασιακή εξουθένωση των υγειονομικών ή / και η απουσία τους αποτελεί πρόβλημα για την δημόσια υγεία.

Ζητούμε άμεσα την άρση της αναστολής εργασίας των μη εμβολιασμένων για την Covid-19 της 7ης Υ.Π.Ε. Κρήτης και επιστροφή στα καθήκοντά μας με αποδεικτικό μη νόσησης δις
εβδομαδιαίως (Self Test, Rapid Test, PCR Test).

Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης στο επιστημονικά και νομικά τεκμηριωμένο αίτημά μας, σας ενημερώνουμε ότι για οποιαδήποτε βλάβη οικονομική – βιοποριστική, ηθική, ψυχική ή / και στοχοποίησης στις τοπικές κοινωνίες ατομική ή των οικογενειών μας, σας καθιστούμε
αποκλειστικά υπεύθυνους ως προϊσταμένη μας αρχή.

Επιφυλασσόμενοι παντός νόμιμου δικαιώματός μας.

Διατελούμε μετά τιμής,
Οι τελούντες σε αναστολή υγειονομικοί της 7ης Υ.Π.Ε. Κρήτης

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ