Κοινωνία

Ρέθυμνο: Στα "πράσα" ο δράστης που είχε...αδυναμία στις κλοπές

Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ένας άνδρας κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.

Ο δράστης το πρωί της Παρασκευής προσπάθησε να εισέλθει σε οικία Ρεθεμνιώτη με σκοπό την κλοπή, έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο Έλληνας κατά το χρονικό διάστημα από 11-24.09.2021 είχε διαπράξει ακόμα τρεις απόπειρες κλοπές σε διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έλληνες κατοικούσαν στα παράλια της Μεσογείου: Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες έχουν Ελληνικό αίμα προκαλώντας φρενίτιδα στην Άγκυρα

Αν και η εθνική ταυτότητα είναι τουρκική για εκατομμύρια Τούρκους πολίτες η βιολογική ταυτότητα τους είναι εντελώς...