Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Εύβοια: Φωτιά σε σκάφος στο λιμάνι Καρύστου-Στο νοσοκομείο οι τέσσερις επιβαίνοντες

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε σκάφος στο λιμάνι της Καρύστου και άμεσα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ οι επιβαίνοντες παρελήφθησαν από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καρύστου, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το σκάφος ήταν δεμένο στο λιμάνι και ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν καπνοί ενώ το τετραμελές πλήρωμα κοιμόταν και είχε εγκλωβιστεί στην καμπίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αμέσως πολίτες που βρίσκονταν στα καταστήματα της παραλίας μεταξύ αυτών και ο δημοτικός σύμβουλος Μαρμαρίου Δημήτρης Ξυπόλυτος, κάλεσαν την Πυροσβεστική και βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του πληρώματος.

Στο σημείο έφτασε και το Σώμα Εθελοντών της Καρύστου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε το πλήρωμα του σκάφους στο Νοσοκομείο.

Από το τετραμελή πλήρωμα μια γυναίκα φαίνεται πως έχει εγκαύματα από την πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...