Κοινωνία

Ρόδος: Μητέρα Δώρας - "Οι γονείς του δράστη έχουν ευθύνη"

«Εφόσον ήξεραν το παιδί τους τι είχε έπρεπε να πούνε άσε τη Δώρα να φύγει. Για έναν κομπλεξικό χάθηκε. Αυτός ο άνθρωπος το είχε μέσα στο μυαλό του πως θα το κάνει και αυτό...» είπε η μητέρα της άτυχης Δώρας.

 

Ο σύντροφός της ήταν αυτός που αποφάσισε να κόψει το νήμα της ζωής της γιατί εκείνη θέλησε να χωρίσουν.



Σήμερα το πρωί, η μητέρα της άτυχης κοπέλας που ακόμα δε μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί της δε βρίσκεται στη ζωή μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και συγκίνησε με τα λόγια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


«Μας έκοψε το νήμα της ζωής. Τα όνειρά της, τα όνειρά μας. Το παιδί μου ήταν φιλόλογος, περίμενε έναν διορισμό και για να διοριστεί έκανε ένα μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής εξ αποστάσεως στην Κύπρο.

Πέρασε με άριστα το πρώτο εξάμηνο και τώρα ξεκινούσε 27 Σεπτεμβρίου το δεύτερο εξάμηνο. Ήταν ένας δεσμός κάποιων μηνών και για λίγες ώρες, έβγαιναν δηλαδή, για ένα Σαββατοκύριακο.

Μετά αποφάσισαν να μείνουν μαζί, Ήθελε και αυτή να μείνει για λίγο στο χώρο της. Νοίκιασαν ένα σπίτι, έμειναν μαζί και τώρα, μόλις έκλεισε η πόρτα άρχισαν αυτά τα περίεργα τα παλαβά» είπε.

 

Σε άλλο σημείο ανέφερε.



«Οπότε το παιδί λέει δε βλέπω να γίνεται κάτι θα επιστρέψω σπίτι μου. Εγώ πιστεύω ότι δεν άντεξε να μείνει μακριά. Είπε τέλος η κόρη μου, είναι τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Αυτός πρέπει να ήταν ερωτευμένος μαζί της και λέει "δεν έχεις εμένα, δε θα σε έχει κανείς". Μια μέρα, την προηγούμενη, είδε ότι την παρακολουθούσε και το μεσημέρι την έφαγε. Αυτά που ακούμε τώρα για τις πρώην του, το παιδί μου δεν είχε ιδέα.

 

Οι γονείς του έχουν μια ευθύνη πιστεύω εγώ.



Εφόσον ήξεραν το παιδί τους τι είχε έπρεπε να πούνε άσε τη Δώρα να φύγει.

Για έναν κομπλεξικό χάθηκε. Αυτός ο άνθρωπος το είχε μέσα στο μυαλό του πως θα το κάνει και αυτό φάνηκε από τις προηγούμενες σχέσεις που είχε».

 

Αδερφός Ντόρας: Ο δράστης έπρεπε να ήταν σε ψυχιατρική κλινική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, ο αδερφός της Δώρας τόνισε ότι πρόκειται για δολοφονία και ότι ο 40χρονος έπρεπε να βρίσκεται σε κάποια ψυχιατρική κλινική.

«Τι περίμενε πως θα πει ο πατέρας μου; Ο άνθρωπος αυτός έπρεπε να είναι σε κάποια ψυχιατρική κλινική. Δολοφονία είναι. Ούτε ατύχημα ούτε τίποτα. Τη δολοφόνησε. Δε με νοιάζει τι έκανε με τη δική του ζωή. Γιατί να πάρει και τη δική της; Τι σου έφταιξε; Ήταν πολύ ανώτερη από εκείνον. Αυτό δεν άντεξε αυτός. Να μιλάνε όλες οι γυναίκες».

Το κακό είναι ότι η Ελλάδα είναι ένα μπο@ρδέλο. Δεν υπάρχει προστασία για τη γυναίκα. Και να μιλήσουν δεν υπάρχει προστασία» κατέληξε ο αδερφός της αδικοχαμένης Δώρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...