Κοινωνία

Δράμα: 60χρονος αρνήθηκε να πάρει αντιβίωση και πέθανε από κορονοϊό

Σε «μάστιγα» εξελίσσεται το φαινόμενο των αρνητών ασθενών με κορονοϊό οι οποίοι δεν δέχονται να νοσηλευτούν, να διασωληνωθούν ή ακόμα και να λάβουν την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός 60χρονου από τη Δράμα, ο οποίος δεν έλαβε αντιβίωση που ήθελαν να του χορηγήσουν οι γιατροί, με αποτέλεσμα να πεθάνει από COVID-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, η περιφέρεια του μετρά πάνω από 400 θανάτους από την αρχή της πανδημίας. Χαρακτήρισε μάλιστα τη Δράμα «πρωταθλήτρια στις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών».

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα (24/09) στις 6 το πρωί οι Περιφερειακές Ενότητες Δράμας, Καστοριάς και Ξάνθης σε καθεστώς μίνι – lockdown.

Σε δηλώσεις του στο GrTimes.gr, ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας ευχήθηκε να αποδώσουν τα μέτρα, εκφράζοντας την ανησυχία του για την επικείμενη πτώση της θερμοκρασίας τους επόμενους μήνες.

«Οφείλουμε λοιπόν να εναρμονιστούμε με τα μέτρα γιατί δεν θα αντέξουμε άλλον μαύρο Νοέμβρη σαν αυτό που βιώσαμε πέρσι» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...