Κοινωνία

Φωτιά στην Αρκαδία: Με εγκαύματα στο νοσοκομείο ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μεγαλόπολης

Με εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μεγαλόπολης, Δημήτρης Σιέμπος, ο οποίος συμμετείχε στις προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς, στην περιοχή Καλύβια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ανέφερε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τις συνθήκες του τραυματισμού του, ο Δημήτρης Σιέμπος, «βρισκόμασταν στην περιοχή με το πυροσβεστικό όχημα του δήμου, όταν ξαφνικά μας έκλεισε η φωτιά. Στην προσπάθειά μου λοιπόν να απομακρυνθώ, τραυματίστηκα στα χέρια και το πρόσωπο». Στην συνέχεια ο αντιδήμαρχος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης και όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, «τα εγκαύματα που φέρω είναι α΄ βαθμού».

https://www.facebook.com/watch/live/?v=179428024306742&ref=watch_permalink&t=12

Όσον αφορά την φωτιά, εξακολουθεί, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, να είναι σε εξέλιξη, ενώ μετά την δύση του ήλιου, στην περιοχή επιχειρούν μόνο οι επίγειες δυνάμεις με την συνδρομή μηχανημάτων της αυτοδιοίκησης. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 85 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 21 οχήματα.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, η φωτιά στην Αρκαδία είναι σε ύφεση, καθώς δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, αλλά μόνο διάσπαρτες εστίες. Νωρίτερα το απόγευμα είχε ενεργοποιηθεί και ο αριθμός έκτακτης ανάγκης 112 που έστειλε μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...