Κοινωνία

Αρνητές συγγενείς – ασθενών απειλούν γιατρούς και νοσηλευτές του Λαϊκού νοσοκομείου

«Πανδημία» τείνουν να γίνουν τα φαινόμενα απειλών εναντίον γιατρών και νοσηλευτών από αρνητές συγγενείς ασθενών

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Λαϊκού νοσοκομείου, όπου έχουν καταγραφεί πολλά τέτοια φαινόμενα.

Την ίδια στιγμή, μια ομάδα δικηγόρων, ωθεί τους αρνητές συγγενείς στο να κάνουν μηνύσεις στους γιατρούς και στους νοσηλευτές, λέγοντάς του ότι θα βγάλουν αποζημιώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρνητές έχουν στοχοποιήσει δύο γυναίκες γιατρούς του Λαϊκού νοσοκομείου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ηλικιωμένος μπήκε στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα εξαιτίας του κοροναϊού.

Η γιατρός έπρεπε να ακολουθήσει επιθετική θεραπεία. Ωστόσο η κόρη του ηλικιωμένου είχε διαφορετική άποψη.

Αφού βιντεοσκόπησε την γιατρό, την απείλησε ότι θα την μηνύσει εάν κάνει επιθετική θεραπεία γιατί αυτή θα έκανε καλά τον πατέρα της με… αλόη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν φτάνει τα όσα προβλήματα έχουμε στο Λαϊκό νοσοκομείο, έχουμε και αυτά τα τραγελαφικά. Είναι μια σειρά από απειλές. Βάζουν το δάχτυλο ανάμεσα στα μάτια των γιατρών και απαιτούν να τους πάρουν ακόμα και το στηθοσκόπειο. Οι γιατροί που απειλήθηκαν είναι αστέρια. Έδωσαν με αυταπάρνηση δύο χρόνια την μάχη για τον κοροναϊό» σημείωσε στην Kοινωνία Ώρα ΜΕGA o πρόεδρος των γιατρών στο Λαϊκό, Τάσος Αντωνόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνόπουλο, τα περιστατικά απειλών είναι πολλά, ενώ συγκεκριμένοι δικηγόροι δίνουν νομικά επιχειρήματα στους αρνητές συγγενείς.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...