Κοινωνία

Μπιμπίλας: «Δεν παραλληλίζω τον Σεργιανόπουλο με τον Φιλιππίδη»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθάρισε την θέση του σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για τις επαναλήψεις των σειρών, που έχουν ως πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Για να ξεκαθαρίσω κάτι... Εγώ είπα ότι, όπως το κοινό μπορεί να παρακολουθεί έναν αγαπημένο ηθοποιό, που σφαγιάστηκε, έτσι άνετα μπορεί να παρακολουθεί κι έναν φυλακισμένο ηθοποιό. Σε καμία περίπτωση δεν παραλληλίζω τον Σεργιανόπουλο με τον Φιλιππίδη. Λέω απλά, ότι το κοινό μπορεί με άνεση να βλέπει έναν άνθρωπο που σφαγιάστηκε. Εκείνη την ώρα που τον βλέπει, δεν σκέφτεται τον σφαγιασμό του, άρα και την ώρα που βλέπει τον Πέτρο Φιλιππίδη, μπορεί να ξεχνάει την φυλάκισή του», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Secret ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο πρόεδρος του ΣΕΗ εξήγησε επίσης, πως παρόλο που ακούστηκαν όλες αυτές οι καταγγελίες για τον χώρο του θεάτρου, του έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση το γεγονός, ότι δεν έχει ακουστεί κάτι για τους υπόλοιπους χώρους, όπου υπάρχουν πολλά τέτοια ανάλογα περιστατικά. «Εμείς δώσαμε το μήνυμα, το παράδειγμα. Ο αθλητισμός κατά ένα μέρος και στο μεγαλύτερο μέρος, το θέατρο. Όλοι οι υπόλοιποι είναι άψογοι; Όσο για τον χώρο του τραγουδιού, εκεί είναι νύχτα με τα σχετικά επακόλουθα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ