Κοινωνία

Βόλος: Έξαλλη γυναικά αφήνει σημείωμα γιατί της πετάνε στο μπαλκόνι σκουπίδια

Ο Βόλος έχει τις τελευταίες ώρες ακόμα ένα θέμα συζήτησης. Αιτία το σημείωμα που έγραψε μια γυναίκα, ένοικος της επίμαχης πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης…

Ένα ιδιαίτερο σημείωμα έγραψε κάτοικος του κέντρου του Βόλου, ύστερα από συνεχιζόμενα περιστατικά εναπόθεσης σκουπιδιών στη βεράντα του σπιτιού της στην οδό Ροζού.

Η αγανακτισμένη κάτοικος έγραψε μία μεγάλη επιγραφή και την κόλλησε στον κάδο απορριμμάτων της γειτονιάς, ώστε να γίνει σαφές σε όλους οτι δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο αυτή την κατάσταση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα, έγραψε: Προσοχή! Το μπαλκόνι μου στον 1ο δεν είναι κάδος για να πετάτε τις μπατονέτες σας, τα τσιγάρα και κυρίως τα προφυλακτικά σας και στα αποφάγια σας. Αν φάει το σκυλί μου κάτι και κινδυνεύσει, θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα.

Δεν είμαι υποχρεωμένη να μαζεύω τα σκουπίδια σας. Έτσι και ξαναδώ τα σκουπιδάκια σας, θα σας αδειάζω τον κάδο μου κάθε μέρα στην είσοδο της πολυκατοικίας. Σας το λέω τελευταία φορά. Αν το πετάξετε θα το γράψω με σπρέι!» Δείτε τις εικόνες του thenewspaper.gr…

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ