Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Είχε θράσος! Έκλεβε προϊόντα στο σούπερ μάρκετ όπου δούλευε και...τα πωλούσε

Κανονική «φάμπρικα» είχε στήσει ένας 55χρονος που εργαζόταν ως υπεύθυνος αποθήκης σε ένα σούπερ μάρκετστην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς έκλεβε συστηματικά επί επτά μήνες διάφορα προϊόντα -κυρίως φιάλες οινοπνευματωδών ποτών- και τα πωλούσε μαζί με δυο συνεργούς του στα Γρεβενά!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, από τις 4 Φεβρουαρίου και ως την Πέμπτη που εξιχνιάστηκε η δράση του από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Γρεβενών ο «έμπιστος» υπάλληλος είχε ξαφρίσει 32 φορές την αποθήκη, κλέβοντας προϊόντα που η αξία τους ξεπερνά το ποσό των 12.300 ευρώ! Τα κλοπιμαία παραλάμβανε με το Ι.Χ. φορτηγό του ένας 63χρονος και τα μετέφερε στο συνεργείο αυτοκινήτων ενός 67χρονου συνεργού τους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου τα αποθήκευαν.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά την έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας στο συνεργείο, βρέθηκαν πλήθος κλεμμένα εμπορεύματα και κατασχέθηκαν τρία μπιτόνια που περιείχαν 55 λίτρα πετρελαίου συνολικής αξίας 3.377,69 ευρώ, η προέλευση των οποίων εξετάζεται. Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας με σκοπό την τέλεση διακεκριμένων κλοπών κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ