Κοινωνία

Στο Προεδρικό Μέγαρο Γιάννης, Αλεξ και Βερόνικα Αντετοκούνμπο

Ο βενιαμίν της οικογένειας μαζί με τη μητέρα του πολιτογραφήθηκαν τιμητικά χθες Έλληνες πολίτες στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά την ορκωμοσία τους, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τη Βερόνικα, τον Γιάννη και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο και συζήτησαν για την Ελλάδα και την Αμερική, για τους δύσκολους καιρούς που πέρασε η οικογένεια, την αγάπη για το μπάσκετ, το NBA, την Εθνική Ελλάδας και την κινηματογραφική ταινία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη χώρα μας.

O διάλογος Σακελλαροπούλου με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πάντα αισθανόμασταν Έλληνες, πάντα ήμασταν Έλληνες, απλώς τώρα ολοκληρώθηκε και τυπικά η διαδικασία», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απευθυνόμενος στην ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εξηγώντας πως λόγω της δουλειάς του περνά μόνο τα καλοκαίρια στην Ελλάδα, όπου έρχεται μαζί με τους γιους του, τη σύντροφό του Μαράια και όλη του την οικογένεια.

«Είμαστε Έλληνες, πήγαμε σε ελληνικό σχολείο, ξέρουμε την ελληνική κουλτούρα και αυτό έβαλε απλώς μια σφραγίδα», συνέχισε ο Greek Freak, τονίζοντας πως «το να είστε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος είναι ιστορικό. Ευχαριστώ που μας καλέσατε».

«Πάντα μπορεί κανείς να έχει και μια δεύτερη ή τρίτη πατρίδα. Ήσασταν Έλληνες και το έχετε αποδείξει οικογενειακά. Είστε πρότυπο για όλα τα μικρά παιδιά. Το κερδίσατε όχι μόνον ως αθλητής αλλά με το ήθος σας. Αυτό είναι κάτι το οποίο παίρνει κανείς από το σπίτι του και το καλλιεργεί μεγαλώνοντας. Εύχομαι να συνεχίσετε όπου και εάν βρίσκεστε», είπε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...
Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ