Κοινωνία

Εύβοια: Ψάχνουν τον ασυνείδητο οδηγό που χτύπησε νεαρό ζευγάρι

Έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού, που στις 21:30 χθες το βράδυ, χτύπησε και εγκατέλειψε αβοήθητους στην άσφαλτο έναν 20χρονο και την 29χρονη φίλη του, διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές στην Εύβοια.

Το σοβαρό τροχαίο με τραυματίες τα δύο νέα παιδιά που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, σημειώθηκε κοντά στα Λουτρά Αιδηψού επί του εθνικού δρόμου Χαλκίδας – Αιδηψού. Σύμφωνα με την αστυνομία, επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 20χρονος και επέβαινε επίσης σε αυτή 29χρονη. Στη συνέχεια εγκατάλειψε το σημείο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κατάστασή των παιδιών χαρακτηρίστηκε σοβαρή και δόθηκε εντολή να διακομιστούν σε Νοσοκομείο Αθηνών.

Για την πιο γρήγορη και ασφαλή μεταφορά τους, το ασθενοφόρο πέρασε με το πλοίο Αίολος απέναντι στην Αρκίτσα και από κει πήρε το δρόμο για το Νοσοκομείο. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Ιστιαίας, εξετάζοντας και τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι υπαίτιο ήταν ένα τζιπ τύπου 4Χ4, το οποίο έχει εντοπιστεί στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...