Κοινωνία

Mad Clip: Νέες μαρτυρίες «εξηγούν« πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου

Ανοιχτός παραμένει ο φάκελος του τροχαίου δυστυχήματος του Mad Clip, ο οποίος έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη τους χιλιάδες θαυμαστές του.

Ο φάκελος του του μοιραίου τροχαίου δεν έχει κλείσει ακόμα και δεν πρόκειται να κλείσει μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και μέχρι οι αξιωματικοί της τροχαίας να λύσουν το μεγάλο μυστήριο.

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι συνέβη και ο τράπερ έχασε τον έλεγχο της Porsche στην ευθεία και όχι σε κάποια στροφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρτυρίες «λύνουν» το μυστήριο

Μια εξήγηση που δείχνει να είναι και η πιο πιθανή δίνει οδηγός που βρισκόταν στο σημείο του δυστυχήματος και έχει εικόνα του δρόμου.

Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες, τις οποίες έφερε στη δημοσιότητα το MEGA προ ημερών, ο δρόμος στο σημείο που συνέβη το τροχαίο είχε νερά σε τρία διαφορετικά σημεία.

Τι σημαίνει αυτό; Αν συνδυαστεί η συγκεκριμένη πληροφορία με την κατάθεση του πατέρα του Mad Clip ο οποίος υποστήριξε πως το αυτοκίνητο του γιου του είχε λάστιχα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για αγωνιστικές πίστες, συμπληρώνεται η εικόνα του μοιραίου παζλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα συγκεκριμένα ελαστικά όταν ακουμπήσουν σε νερό κρυώνουν και για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ξαναζεσταθούν δεν αποδίδουν. Πράγμα που σημαίνει ότι η Porsche είναι πολύ πιθανό να μην είχε τη σωστή πρόσφυση στον δρόμο τα μοιραία δευτερόλεπτα.

Οι αξιωματικοί της τροχαίας πλέον εξετάζουν πολύ σοβαρά το συγκεκριμένο σενάριο και αν οι τοξικολογικές εξετάσεις βγουν καθαρές τότε θα είναι σχεδόν βέβαιοι ότι αυτός ήταν ο λόγος του τροχαίου του γνωστού τράπερ.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...