Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

"Μπουλντόζα" ανεμβολίαστη πολίτης τα έσουρε στο μιντιακό σύστημα: Γιατί βγάζετε εμένα στο πάνελ και όχι τους επιστήμονες;

Συχνά-πυκνά στα ΜΜΕ, καλούν μητέρες ή γενικά πολίτες να αντιμετωπίσουν γιατρούς, γυρολόγους, όπως τους αποκαλεί μερίδα του κόσμου. .

Συνήθως αυτό που ακούνε είναι ειρωνείες, σχόλια τύπου μην διαβάζετε το ιντερνέτ (να βλέπουν δηλαδή μόνο τηλεόραση που τα λέει τόσο… «καλά» πάντα), χαρακτηρισμούς, όπως αρνητές κτλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή την φορά όμως μία μητέρα τους μίλησε στα ίσια:

«Γιατί βγάζετε στο παράθυρο μία μητέρα και δεν βγάζετε κάποιους από τους διακεκριμένους επιστήμονες, τον κ. Ιωαννίδη, τον κ. Γάκη, τον κ. Φαρσαλινό να σας λύσουν τις απορίες.

Μιλούν από την πρώτη στιγμή με αριθμούς και με μελέτες.

Καταλαβαίνουμε πολύ καλά για ποιον λόγο μας καλείτε: Για να κουνήσετε ειρωνικά το κεφάλι, κλείνοντας την σύνδεση ή κόβοντας τον συνάδελφο στον «αέρα», όπως έχει γίνει πολλές φορές».

https://youtu.be/K-oboT8Dz4c

Λίγο πριν η Μένη Καρυώτη, μητέρα τριών παιδιών και ανεμβολίαστη υγειονομικός που βγήκε σε αναστολή. Η κ. Καρυώτη είχε τονίσει πως αρνείται να εμβολιάσει την κόρη της που θα πάει πρώτη γυμνασίου.

«Όχι δεν το εμβολίασα το παιδί μου και δεν πρόκειται. Δεν πήρε έγκριση το εμβόλιο για τα παιδιά κάτω των 16. Εάν δεν πείστηκαν οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες που έπρεπε να εμβολιαστούν, θα την πληρώσουν τα παιδιά» σημείωσε.

Ο κ. Βασιλακόπουλος την ρώτησε εάν εμβολιάστηκε κι εκείνη τότε αποκάλυψε τα «πιστεύω» της.

«Όχι ανήκω στους υγειονομικούς της Βέροιας που δεν εμβολιάστηκαν και βγήκα σε αναστολή. Αλλάζει κάτι αυτό; χαρακτηρίζομαι διαφορετικά γιατί δεν υπέκυψα στον υποχρεωτικό εμβολιασμό;» ανέφερε η κ. Καρυώτη.

https://youtu.be/dW9o_XJVK_E
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...