Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι – Οι «πρόβες» της δράστριας πριν επιτεθεί στην Ιωάννα

Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα, που αποδεικνύουν το πώς έδρασε η κατηγορούμενη με το βιτριόλι έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Star, φαίνεται η 36χρονη στις 19 Μαΐου του 2020, δηλαδή μια ημέρα πριν την επίθεση στην Ιωάννα, να κινείται στη Θησέως, στην Καλλιθέα, κοντά στην εταιρία όπου εργαζόταν η άτυχη κοπέλα.

Έκανε… «πρόβα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη έκανε «πρόβα» ένα 24ωρο πριν κάνει πραγματικότητα το σατανικό σχέδιό της. Όπως όλα δείχνουν, κατόπτευε κατόπτευε την περιοχή, έβλεπε πού υπάρχουν κάμερες ασφαλείας και πώς θα μπορούσε να κινηθεί αν κάτι πάει λάθος.

Μάλιστα στις φωτογραφίες φαίνεται να κρύβει τα χαρακτηριστικά της, φορώντας γυαλιά ηλίου, μάσκα αλλά και περούκα, όχι όμως την καπαρντίνα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι η 36χρονη αναμένεται το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί, να μεταφερθεί από τις φυλακές της Θήβας στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού όπου και θα παραμείνει μέχρι και την Τετάρτη που είναι δίκη για την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ