Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 20χρονος δολοφόνος της 88χρονης

Τι ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος για την υπόθεση θανατηφόρας ληστείας κατά την απολογία του στην ανακρίτρια

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 20χρονος ο οποίος επιχείρησε να ληστέψει και ξυλοκόπησε μια 88χρονη γυναίκα η οποία έχασε τη ζωή της. Κατηγορείται για απόπειρα ληστείας με αποτέλεσμα το θάνατο του θύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κατηγορούμενος, κατά την απολογία του, ισχυρίστηκε ότι δεν κατάλαβε και δεν θυμάται τι έκανε λόγω κατάχρησης αλκοόλ που του έχει προκαλέσει ψυχικά προβλήματα σε συνδυασμό με χρήση ναρκωτικών. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 20χρονος εισήλθε τα μεσάνυχτα της 1ης Σεπτεμβρίου στο σπίτι της ηλικιωμένης για να τη ληστέψει, στο Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης. Ο δράστης χτύπησε την γυναίκα για του πει που είναι τα χρήματα, αλλά έφυγε χωρίς να πάρει ούτε ευρώ.

Η άτυχη ηλικιωμένη μεταφέρθηκε την επόμενη ημέρα του περιστατικού στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και κατέληξε μετά από λίγα 24ωρα νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...