Κοινωνία

Σήφης Βαλυράκης: Οργή από τη σύζυγό του για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης – Όνειδος για τη δικαιοσύνη

Ξεχειλίζει από οργή η Μίνα Βαλυράκη στην αντίδρασή της για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης «ανθρωποκτονίας» του συζύγου της Σήφη Βαλυράκη.

Η κα Βαλυράκη χαρακτηρίζει όνειδος και προσβολή για τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη και τους Θεσμούς την αρχειοθέτηση της υπόθεσης ενώ ειδικότερα χαρακτηρίζει ακατανόητη, αφύσικη και τραγική την αρχειοθέτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά η δήλωση της Μίνας Βαλυράκη έχει ως εξής:

«Το ότι μετά από τόσες συγκλονιστικές καταθέσεις μαρτύρων και ιατροδικαστών με τόσο απαράδεκτη καθυστέρηση, ο συγκεκριμένος εισαγγελέας δεν στέλνει την υπόθεση της δολοφονίας του συζύγου μου τουλάχιστον στην ανάκριση, αλλά την αρχειοθετεί, είναι τελείως ακατανόητο, αφύσικο και συνάμα τραγικό!

»Δικαιούμαι λοιπόν να θεωρώ την εξέλιξη αυτή βαθιά προσβολή όχι μόνο στο πρόσωπο του αγωνιστή της δημοκρατίας Σήφη Βαλυράκη και της οικογένειάς μας, αλλά τεράστια προσβολή και όνειδος για την Ελληνική Δικαιοσύνη, τη Δημοκρατία και τους Θεσμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

»Ωστόσο η υπόθεση δεν κλείνει με την πράξη αυτή. Αρμόδιος για να αποφασίσει σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης είναι ο εισαγγελέας εφετών στον οποίο θα διαβιβαστεί τις επόμενες ημέρες η δικογραφία».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...